Skatt & deklaration

Låt oss ta hand om dina deklarationer och rapporter till Skatteverket. Vi ger dig en sammanställning så att du alltid har överblick.

Skatt & Deklaration

NMBERS hjälper dig med ditt företags skatterapportering. Vi kan hjälpa dig med delar eller helt ta över ansvaret för att deklarera och rapportera till Skatteverket. För att du ska få en bra överblick sammanställer vi vilka skatter ditt företag ska betala. Vi tar hänsyn till saldot på skattekontot samt kommande betalningar för att undvika onödiga räntekostnader. Vi upprättar och lämnar även in företagets inkomstdeklaration, samt K10-blanketten som är en bilaga till den privata deklarationen.

Några av de skattetjänster vi kan hjälpa dig med:

Du kan känna dig trygg hos oss. Låt oss hantera de löpande och årliga deklarationer så att du kan luta dig tillbaka. Våra redovisningskonsulter är ständigt uppdaterade på lagar och regler och ser till att du varken betalar för mycket eller för lite skatt.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Vi kan hjälpa dig med allt, från ax till limpa. Oavsett ditt behov så finner vi en lösning som sparar värdefull tid och skapar bättre förståelse för din verksamhet, till ett fast pris såklart.

Vill du bli kund hos oss?