Redovisning & bokföring

Våra redovisningskonsulter hjälper dig med hela eller delar av din redovisning såsom bokföring, fakturering, deklaration, bokslut eller årsredovisning.

Redovisning & bokföring

Våra redovisningskonsulter hjälper dig med hela din redovisning eller delar av den såsom bokföring, fakturering, deklaration, bokslut eller årsredovisning. Vi skräddarsyr en lösning för dig. Om du önskar sitter vi på plats tillsammans med ditt team.

Några av de redovisningstjänster vi kan hjälpa dig med:

Låt oss effektivisera din bokföring med smarta digitala verktyg som sparar tid och ger dig kontroll. NMBERS hjälper dig med digital uppsättning av kvittohantering och automatisk inläsning av leverantörsfakturor i Fortnox. När månaden är bokförd och avstämd upprättar vi en momsdeklaration som vi rapporterar till Skatteverket. Våra kvalificerade redovisningskonsulter är också utmärkta bollplank och rådgivare i ekonomiska frågor.

Vi knyter ihop säcken varje år via ett bokslut och en årsredovisning. Självklart hjälper vi dig att rapportera årsredovisningen digitalt till Bolagsverket. Om ditt företag är revisionsskyldigt kan du låta oss sköta kontakten med revisorn.

Flytta din bokföring till oss!

Att vara kund hos NMBERS är smidigt – vi sköter din bokföring i molnet och skräddarsyr en lösning för din verksamhet!

Digitalt och smart

Digitalisering av din bokföring skapar möjligheten att utföra arbetsuppgifter snabbare och bättre, som i sin tur skapar bättre kontroll och underlag för beslut. Vi arbetar i Fortnox som är i särklass det mest flexibla och användbara bokföringssystem i dagsläget. Önskar du en helt digital lösning där allting är samlat på ett och samma ställe kan vi hjälpa dig med det. Slipp posthantering och ta istället emot dina leverantörsfakturor digitalt i Fortnox. Integrera banken med din bokföring och genomför dina betalningar via ett klick. Kvitton kan du skicka digitalt genom att enkelt använda vår app i mobilen. Om du har ett försystem för din fakturering eller ett digitalt kassasystem finns det en god möjlighet för integration med bokföringen, allt för att spara tid och manuellt arbete. Möjligheterna är oändliga!

Engagerad redovisningskonsult

Hos NMBERS har du alltid en dedikerad redovisningskonsult. Din redovisningskonsult är ditt bollplank och din ekonomiska vägledare. Vi är experter på bokföring men vi anser att en redovisningskonsult bör vara lite mer än bara bra på bokföring. Vi engagerar oss därför lite mer och försöker även förstå din verksamhet och ditt behov. På så sätt kan vi skapa värde tillsammans och arbeta mot samma mål, hela tiden. Vi finns såklart nära tillhands via mail, telefon eller över en kaffe.

Rapportering i världsklass

Vi anser inte att en balans- och resultatrapport är tillräckligt. Det krävs lite mer för att verkligen förstå månadens resultat. Utöver sedvanliga rapporter hjälper vi dig att tolka avvikelser och förbättringsåtgärder i ett språk som är tydligt och enkelt att förstå. Din redovisningskonsult upprättar även en betalsammanställning över bolagets aktuella skuld till Skatteverket, i god tid, inför varje periods deadline. Betalsammanställningen tar hänsyn till ditt saldo på skattekontot, kommande betalningar och periodens deklarerade skatter. Allt för att inte bli belastad med onödiga räntor och straffavgifter.

Bokföring var du vill, när du vill!

Eftersom vi är helt molnetbaserade har du din bokföring tillgänglig hela tiden. Vill du snabbt blicka över en faktura eller ett månadsresultat så loggar du enkelt in i Fortnox via mobilen eller datorn. Vore det inte trevligt att ligga under parasollen en varm sommardag och sköta dina redovisningsärenden via mobilen? Jo, tack, vi håller med!

Kontakta oss så berättar vi mer!

Vi kan hjälpa dig med allt, från ax till limpa. Oavsett ditt behov så finner vi en lösning som sparar värdefull tid och skapar bättre förståelse för din verksamhet, till ett fast pris såklart.

Vill du bli kund hos oss?