Lönehantering, bidrag & förmåner

Vi är experter på arbetsrätt, kollektivavtal och skatteregler inom löneområdet. Vi sätter oss in i vad som gäller för just er.

Lönehantering, bidrag & förmåner

Vi är experter på arbetsrätt, kollektivavtal och skatteregler inom löneområdet. Vi sätter oss in i vad som gäller för just er och ni får gärna använda oss som rådgivare eller bollplank.
Vi upprättar ditt företags löner i Visma Lön 600 som är ett beprövat och gediget system för lönehantering. Vi säkerställer lönebesked med appen Visma Min Lön. Naturligtvis håller vi oss uppdaterade om gällande lagar och regler och behandlar personuppgifter och annan känslig information enligt gällande dataskyddsförordning (GDPR).

Några av de tjänster kopplade till löneadministration som vi kan hjälpa dig med:

NMBERS samarbetar med Visma Mitt lönebesked som är en kostnadsfri tjänst. Den ger anställda på ditt företag möjlighet att se sina lönebesked digitalt och dessutom får de en överblick av bland annat övertid och semesterdagar, både på webben och i mobilappen Visma Min Lön.

Vi sköter din löneadministration!

Hur kommer jag igång?

Hur går det till?

Fast pris per lön

Vi tar ett fast pris per lönespecifikation och månad, där allt ingår för att de anställda ska få rätt lön. Vi hjälper även till med övriga tjänster som t.ex. rapportering till myndigheter och arbetsgivarintyg där vi tar betalt per timme.

Vill du bli kund hos oss?