Tjänster

Vi sköter din bokföring så att du kan fokusera på annat!

Förmodligen är du mer intresserad av att driva företag än av att hantera deklarationer, löpande bokföring och andra ekonomifunktioner. Det är just därför vi finns! Vi är ett team redovisnings- och lönekonsulter som brinner för digitala verktyg och effektivisering. Vi hjälper dig så att du kan driva och utveckla ditt företag på bästa sätt – stort som smått. Vi vill skapa mer tid för dig genom att erbjuda skräddarsydda ekonomilösningar anpassade efter just dina behov. Vi jobbar med bland annat:

Det som är krångligt för dig är vardag för oss!

DITT DIGITALA VERKTYG

MyNMBERS

Slipp leta i högar med papper och pärmar, scanna in dokument eller vara orolig för att du inte har koll på de senaste skatteändringarna. I det digitala verktyget MyNMBERS är det enkelt och smidigt för dig att hantera allting: Bokföring, rapporter, löner, dokumentation och myndighetspost. Allt finns tydligt ordnat, direkt tillgängligt i din mobil, platta eller dator. Logga in säkert med mobilt bankID. Digitalt, enkelt och smart!

HUR GÅR DET TILL?

Vårt arbetssätt

Varje uppdrag får minst två redovisningskonsulter och en lönekonsult vid behov. Förutom att det gör oss mer tillgängliga för våra kunder höjer det också kvaliteten på arbetet. Våra anställda lär av varandra och utvecklas, det har både vi och kunderna glädje av.

DIGITALT, FLEXIBELT & EFFEKTIVT

Vi gör jobbet digitalt och följer rutiner och processer som dels gör jobbet smidigt och korrekt men även underlättar om vi behöver ta in nya konsulter vid arbetstoppar, semestrar eller liknande.

Vill du bli kund hos oss?