Redovisningsbyrå i Nacka

Redovisningsbyrå i Nacka

En väsentlig del av att driva och växa ett företag är bokföring. Det är just det som skiljer en hobby från en professionell verksamhet. Insikten från bokföring och redovisning hjälper företagare att fatta sunda beslut som leder till ekonomisk tillväxt.

NMBERS är en nytänkande redovisningsbyrå,. som hjälper flera kunder i Nacka. Våra professionella bokföringstjänster hjälper ditt företag att hålla reda på dina intäkter och utgifter varje månad.

Varför ditt företag behöver en redovisningsbyrå

Bokföring är viktigt för att växa ett litet företag eller hålla god ekonomi inom en större verksamhet, och redovisning handlar om att använda ekonomiska data för att driva beslutsfattande inom ett företag. Denna finansiella information bearbetas med hjälp av bokföringstjänster så att du lätt kan spåra dina affärstillgångar, skulder, intäkter och kostnader, och därmed fatta smarta, informerade affärsbeslut.

Redovisning är en pågående process som ska utföras minst en gång i månaden. För att spara tid och undvika huvudvärk som är förknippade med bokföringen är det därför smart att anlita en redovisningsbyrå som utför alla de tidskrävande och långtråkiga momenten åt ditt företag.

Redovisningsbyrå i Nacka: detta kan vi hjälpa dig med

Vi sköter redovisning och bokföring för svenska företag av alla slag och storlekar. Detta inkluderar samtliga bokföringstjänster, ekonomisk redovisning och skatteberäkning. Men i grunden är vi ett team av certifierade bokföringsproffs med årtionden av kombinerad bokföringserfarenhet som alltid använder den senaste bokföringsprogramvaran samt håller sig uppdaterade på den senaste utvecklingen inom svensk lagstiftning.


Våra redovisningstjänster hjälper alltså våra företagskunder att sänka kostnader, spara tid och öka intäkter.

Vad du kan förvänta dig av oss

Vi har redan hjälpt många företagare och vår kundbas bara fortsätter att växa. Vårt teams expertis sträcker sig bortom grundläggande bokföring, vilket bara är en av många anledningar till att våra kunder litar på våra bokföringslösningar – vi hjälper dig nämligen med att fatta lönsamma beslut. Vår tjänst inkluderar finansiell rapportering, datainmatning, registerföring och skatteberäkning. Dina leverantörsskulder och kundfordringar ingår också – vi bearbetar dessa i programmet Fortknox.

Våra skatteförberedelser och skatteplaneringstjänster underlättar ditt liv under hela redovisningsåret. Vi hjälper dig att tillämpa relevanta skattekrediter och skatteavdrag, lämna in inkomstdeklaration och föra bokslut.

Fördelar med att anlita en redovisningsbyrå

Våra redovisningstjänster hjälper dig att effektivisera processer inom ditt företag så att du kan spara tid, pengar och öka lönsamheten. Att växa ett företag är nämligen inte lätt och det sista du behöver få göra är upprepad datainmatning, att studera de senaste riktlinjer utfärdade av Skatteverket och försöka lista ut skillnaden mellan en tillgång och en skuld. Detta är kontraproduktivt för ditt företags tillväxt, helt enkelt.


Spara tid

Våra redovisningstjänster sparar dig tid som du kan tillbringa på att få ditt företag att växa. Du behöver inte tillbringa en ytterligare sekund på bokföring, skatteförberedelser och andra komplexa, tidskrävande redovisningssysslor.


Spara pengar

Med hjälp av våra redovisningstjänster kan du också spara pengar. Vi vet vad som krävs för att minska kredit och öka vinstmarginalerna. Det bästa är att våra redovisningstjänster är perfekta för små som stora företag som vill undvika de höga kostnaderna för att anställa en intern redovisningskonsult på heltid.

Vill du bli kund hos oss?