Lönehantering i Nacka

Lönehantering i Nacka

Att hålla koll på personalregister och löneutbetalningar är avgörande för alla företag, stora som små. Inte bara behöver dina anställda få betalt korrekt, utan du måste också spara löneuppgifterna för dina skatteändamål. Detta är lättare sagt än gjort för vissa företagare, särskilt de som inte har ekonomisk bakgrund. Löneprocessen består av många olika delar och små detaljer, som alla är viktiga för både bokföringen och personaltrygghet.

Därför finns vi till. Vi kan hjälpa dig med lönehantering i Nacka, från att vi sammanställer listor över alla dina anställda och frilansare till att vi sköter bokföringen och andra skatterelaterade uppgifter åt ditt företag.

Vad ingår i lönehantering?

Lönehantering är framför allt processen av att organisera och utfärda löneutbetalningar till anställda, entreprenörer eller frilansare för deras arbete. Dessutom ingår personalövervakning i löneadministration så att man alltid håller reda på vem som jobbar inom företaget och hur mycket arbete varje anställd har utfört inom en viss tidsram.

Vi hjälper dig gärna med allt som har med lönehantering i Nacka att göra – från att förbereda skatteuppgifter till att hantera personalens friskvårsbidrag eller tjänsteledighet. Vi håller oss självklart uppdaterade på alla skatteregler och internationella bestämmelser inom EU och utanför.

4 skäl att ta hjälp med lönehantering i Nacka

Det finns flera skäl att anlita ett professionellt team för att få hjälp med att utfärda löner. Några av dessa skäl är:

1. Spara tid

Vi kan sköta allt det tidskrävande som har med beräkningar av hur mycket anställda har tjänat. Vi kan också justera skattesatserna baserat på olika löneförmåner och andra skattekriterier som beträffar varje anställd. Speciellt om du driver ett större företag kan vi spara många timmar av din dyrbara tid varje vecka.

2. Korrekt information

Det finns mycket utrymme för mänskliga fel om du hanterar lönerna på egen hand, speciellt om du inte har ekonomisk bakgrund. Du kan använda fel formel i lönekalkylbladet eller av misstag skriva fel nummer. Dessa fel kan påverka dina skatteuppgifter och uppmärksammas av Skatteverket.

3. Kostnadseffektivitet

När det gäller investering i professionell hjälp med lönehantering i Nacka så överträffar fördelarna kostnaderna. Kom ihåg att tid är pengar. Du kan använda tiden du sparar på att sköta löneadministration själv på att förbättra andra aspekter av ditt företag istället.

4. Processoptimering

När din löneadministrationsprocess är rätt uppsatt igång så behöver du inte tänka på det längre. Att anlita nya teammedlemmar, betala befintliga anställda och lämna in skatteuppgifter blir alltmer lättare, även om du inte har någon ekonomisk bakgrund – vi sköter allt åt dig.

Vad vi kan hjälpa dig med?

Kort svar – med allting som har med lönehantering i Nacka att göra.

Detta händer efter att du har tagit kontakt med oss:

  • vi lyssnar på dina behov och önskemål och kommer upp med egna förslag
  • vi sammanställer en lista över alla anställda, frilansare och entreprenörer som arbetar inom företaget och håller den uppdaterad
  • vi tar hand om all löneinformation och bokför allt i Visma Lön 600
  • vi tar hand om lönebesked med hjälp av Visma Min Lön och sköter löneutbetalningar
  • vi håller oss uppdaterade på alla relevanta lag och regler so träder i kraft i Sverige och utomlands

Vill du bli kund hos oss?