Löneadministration på Södermalm

Löneadministration på Södermalm

NMBERS på Södermalm i Stockholm har koll på lönehantering. Arbetar man så ska man få lön för det arbete man utfört. Det kan kanske låta som en självklarhet och det borde det också vara, men det är inte ovanligt att man hör att problem uppstår i löneutbetalningarna. Vår uppgift är att det ska gå rätt till från första början. Det är mycket som man måste ha koll på när man arbetar som löneadministratör. Bland annat så är det ytterst viktigt att ha koll på olika avtal och lagar som man måste följa. Detta är något som vi har expertkoll på. Så tveka inte på att ta kontakt med oss, så hjälper vi till att göra rätt. Varför ta risker när det på ett smidigt sätt går att göra rätt från början?

Vi är belägna på Södermalm i Stockholm bara ett telefonsamtal bort och vi hjälper stora som små företag.

Rätt lön

Det finns mycket att tänka på som företagare, men kanske det viktigaste av allt är att alla som jobbar inom företaget ska få ut lön för de arbetet de gjort. Det kan låta enkelt, men det är betydligt mer invecklat än vad man kan tro. Därför är det inte vem som helst som bör jobba med löneadministration utan det krävs att man har rätt form av kunskap för att kunna bemästra arbetet. Det den som jobbar med löneadministration har i uppgift att göra är att ta hand om lönerna på företaget.

Först och främst handlar det om att vara noga med att rapportera om hur mycket de som arbetar faktiskt har arbetat, det vill säga att tidrapportera. Tidrapporterar man inte (främst för timanställda) så blir det svårt att uppskatta hur mycket lön som ska betalas ut. Förutom att tidrapportera så arbetat den som är löneadministratör på företaget med en del av bokföringen och har också i uppgift att skicka ut lönespecifikationer (med hänsyn tagen till GDPR) till alla som är anställda på företaget, varje månad.

Det är inte ovanligt att man som löneadministratör har ännu fler arbetsuppgifter, men exakt vad det kan handla om kan förstås variera från ett företag till ett annat. Bland annat kan det handla om att skriva arbetsgivarintyg, insättning av pension och att kontrollera de anställdas semesterdagar. Det är också viktigt att finnas på plats för att hjälpa arbetsgivaren när det kommer till sjukfrånvaro och dessutom ha koll på andra avgifter. Att emellanåt ha kontakt med olika myndigheter såsom skatteverket brukar också höra till de vanliga arbetsuppgifterna till den som arbetar med löneadministration. Det är en hel del att ha koll på med andra ord och inte alls ett speciellt enkelt jobb. Rollen som löneadministratör är alltså otroligt viktig för att det ska kunna gå bra för företaget och därför är det givetvis viktigt att ha en löneadministratör som verkligen kan sitt jobb och det är precis det som vi vill hjälpa till med. Idag är löneadministration ett attraktivt arbete vilket innebär att man bör förvänta sig ha personer som vet exakt vad de håller på med. Vi har några av marknadens bästa. Hör av dig till oss idag så får berättar vi gärna mer om våra erbjudanden!

Vill du bli kund hos oss?