Välkommen att höra av dig!

Välkommen att höra av dig, antingen via telefon, mail eller i formuläret.

Skicka en kontaktförfrågan

Vi är redo att svara på dina frågor.

  • Genom att fortsätta godkänner jag NMBERS dataskyddspolicy

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vanliga frågor

Här har vi samlat svaren på några av de vanligaste frågorna. Hittar du inte svaret på din fråga är du alltid välkommen att kontakta oss.

Till skillnad från systembaserade redovisningsbyråer får ni hos NMBERS en dedikerad redovisnings- och lönekonsult som har full koll på ditt bolag. Samarbetet är enkelt och smidigt. Du som kund skickar bokföringsmaterialet och löneunderlagen digitalt efter varje avslutad period. Vi sköter därefter all bokföring, lönehantering och redovisning till Skatteverket och Bolagsverket. Vi upprättar sedan ett periodbokslut och säkerställer att balanserna är korrekta varpå en tydlig och informativ rapportering presenteras. Som det borde vara helt enkelt!

Egentligen är det väldigt enkelt. Vi presenterar ett förmånligt fast pris och ett upplägg som är anpassat efter just ditt företag och dina önskemål. Vi kontaktar sedan er tidigare redovisningsbyrå och sköter hela överlämningen åt er. Det kallar vi service i världsklass!

Du kan antingen ringa oss på telefonnummer 08-628 00 28 eller så mailar du oss via formuläret ovan. Vid första kontakt skapar vi tillsammans en förståelse för din verksamhet och skissar ett skräddarsytt upplägg för ditt bolag.